1. Care este numărul maxim de persoane admis într-o echipă?

Nu există număr maxim de persoane într-o echipă.

2. În legătură cu locurile de parcare, în temă se precizează că pe situl din Timișoara nu mai este necesară amenajarea acestora, întrucât situl prezintă în apropiere o parcare care poate fi utilizată. Voiam să întreb dacă acest lucru se aplică și în cazul sitului de la Iași, având în vedere că și aici avem locuri de parcare disponibile exact lângă spațiul pe care îl propunem amenajării.

Este de preferat ca locurile de parcare să fie gândite în cadrul sitului, conform temei. Orice altă propunere care iese din temă trebuie să fie argumentată în acest sens, în direcția dificultății de a rezolva / integra parcarea pe sit.

3. Tot în temă se precizează și că soluția propusă de noi trebuie dezvoltată și pe celelalte situri, în ceea ce privește aceste propuneri trebuie incluse în planșele de prezentare sau trebuie predate separat?

Adaptarea modulelor la celelalte situri se va face tot pe planșele de concurs, nu este nevoie să se predea planșe separate.

4. Eu și coechipiera mea suntem interesate de concursul RESPO CITY și am dori să știm cum obținem codul necesar pentru înscriere.

Conform regulamentului, codul este ales de participant și este format din patru caractere la alegere (cifre și / sau litere).

5. Aș avea o întrebare legată de punctul din temă în care se menționează că în zona verde de recreere trebuie să existe „Rețele de iluminat autoalimentate din surse de energie amplasate pe aceasta locație”. Oare trebuie să explicăm cum funcționează ele sau e de ajuns doar daca menționăm că sunt acolo?

Este de ajuns să reiasă din una dintre piesele desenate că acest aspect a fost gândit și integrat pe sit.